Как да наемем сносно кола под наем в София?

rent a car

Защо рент а кар фирмите, работещи в столицата предлагат по-приемливи клаузи?


Компаниите, даващи коли под наем в Столицата са доста повечко от фирмите опериращи единствено и само в по-големите градове в България.

Така е, защото, на 1-во място – повечето фирми за рент а кар притежават свои представители в горе-долу всеки един по-голям град на България, а това създава доста по-сериозна конкуренция и не на последно място, тъй като повече автомобили се наемат в столицата, като това покачва искането и позволява да се предлагат по-изгодни клиентски условия.

Какво точно ще е възможно да ни е от полза да пестим средства при рент а кар?


в софия коли под наем е възможно да се открият на достатъчно примамливи цени, преди всичко в случай, че стартирате намирането няколко месеца по-рано. Това ви предоставя възможността да попаднете на чудесна промоция на конкретна марка, точно каквито популярните компании вършат от време на време.

Доставяне на място или пък вземане от фирмен офис?


голяма част от фирмите, предлагащи в Столицата рент а кар доставят автомобила на конкретен адрес, посочен от клиента за допълнително заплащане, поради тази причина ако пожелаете да спестите средства е добра идея да вземете автомобила на конкретното място, от представителство на съответната компания.

Връщане на взетия лек автомобил в друго населено място
Повечето фирми имат споменатия вариант. По-големите фирми, имащи представители в областните градове и водещите летни курорти разрешават на потребителите да получат запазените рент а кар в София и да ги върнат във фирмата в друг град.

Съхранявайте добре леката кола


Клиентите, вземащи коли под наем в Столицата или без значение в страната или чужбина трябва да предадат наетия автомобил в изрядно състояние, в случай, че искат да си спестят допълнителни плащания.

Имайте предвид, че при връщането, леката кола ще бъде подробно прегледана от служител на компанията и всяка една драскотинка и немарливост от ваша страна ще бъдат прибавени към стойността за наемането. Наетият автомобил е наложително да бъде върнат във вида, в който е получен, а това означава – почистен, здрав и с пълен резервоар.

Спазвайте правилника за шофиране по пътищата
Нарушенията са нещо, което може да оскъпи вашето пътуване, ето защо е необходимо да страните от тях. Внимавайте за правилника за придвижване по пътищата, винаги оставяйте колата паркирана на разрешено място, не използвайте телефона за разговори или чат като шофирате и не предприемайте изпреварвания с повишен риск.

Вижте сайта ни: рент а кар софия

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *